23.martā notika noslēguma nodarbības neformālās izglītības programmas „Jaunākās tendences ēdienu gatavošanā un noformēšanā” dalībniecēm.
23.martā notika noslēguma nodarbības neformālās izglītības programmas „Jaunākās tendences ēdienu gatavošanā un noformēšanā” dalībniecēm.
Kopš novembra ESF projekta 8.4.1.0/16/I/001 „Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” ietvaros sestdienās grupas dalībnieces eksperimentēja, gatavoja, veidoja, skaisti noformēja un degustēja neskaitāmus ēdienu veidus, kurus atbilstoši programmai viņām palīdzēja „uzburt” Aizkraukles Profesionālās vidusskolas skolotājas Anita Eglīte un Dzintra Ciša. Katra no dalībniecēm ieguva prasmes, kuras turpmāk varēs pielietot visdažādākajās savas dzīves situācijās.
Saņemot apliecības par neformālās izglītības programmas apgūšanu, dāmas atzina, ka ir sadraudzējušās, iemācījušās sadarboties un ieguvušas daudzus „knifiņus”, kas nu viņu gatavotos ēdienus padarīs daudz īpašākus.