Pavāri praktizējas Itālijas restorānā
- Ēdienu gatavošana – viņu uzdevumos ietilpa gan klasisko uzkodu – Bruschetta un Bruschetta pattatina – gatavošana, gan sarežģītāku ēdienu veidošana: Antipasti di mare (jūras velšu uzkoda), Gamberi (garneles ar svaigiem salātiem), Italiano de mare (gaļas plate ar divu veidu sieru un dārzeņiem). Saldajā ēdienā tapa Sformato, Tortino mele, Tortino ricotta, Semifreddo, Zuppa inglese un Mousse pistacchio.
- Jūras velšu sagatavošana – svarīga prakses daļa bija arī jūras velšu apstrāde – austeru un garneļu tīrīšana. Šeit īpaši izcēlās Niks Beikulis, kurš austeru tīrīšanā bija ātrāks pat par vietējiem pavāriem.
- Virtuves ikdiena – dalībnieki palīdzēja sagatavot dārzeņus un tomātus, rūpējās par šķīvju noformēšanu, uzturēja kārtību virtuvē un strādāja pie uzkopšanas pēc darba.
- Jaunas prasmes – īpaša pieredze bija tomātu konservēšanas apgūšana – mazgāšana, tīrīšana un burku pildīšana, kas Itālijā ir sena tradīcija.
Ieguvumi no Erasmus+ Prakse sniedza ne tikai pavāru zināšanas, bet arī draugus, kultūras pieredzi, neaizmirstamas atmiņas un pat iespēju mazliet apgūt itāļu valodu.