Apmeklē būvniecības un ceļu būves mašīnu tehniķu prakses vietas

Skolotāji Maigurs un Ainārs 26.janvārī devās pie 3.kursa būvniecības un ceļu būves mašīnu tehniķiem, lai noskaidrotu, kā jauniešiem sokās prakses vietās…
Sandijs Dzenuška praksi iziet Jēkabpilī – Dojus Latvija. Par jaunieša attieksmi pret darbu un veikto darba kvalitāti ir ļoti labas atsauksmes. Sandijam tiek piedāvāta iespēja arī pārējās prakses iziet šaja uzņēmumā un beidzot skolu, iespējams, ka šī būs Sandija pirmā nopietnā un patstāvīgā darba vieta.
Preiļos tika apmeklēts SIA “Agrolatgale Plus”, kur praktizējas Normunds Kokins. Prakses vietu un darbnīcas izrādīja uzņēmuma vadītājs. ŠodienNormunds remontēja mini traktoram elektro iekārtu. Prakses vadītājs ar Normunda attieksmi pret darbu ir apmierināts, arī Normunds ir priecīgs, ka ar visiem prakses uzdevumiem patstāvīgi spēj tikt galā.
Arī skolotājiem, kuri organizē un vada šādas prakses ir gandarījums, ka notiek pozitīva sadarbība starp iesaistītajām pusēm un galvenie mērķi tiek sasniegti.
Šīs prakses notiek ESF projekta “Profesionālo izglītības iestāžu audzēkņu dalība darba vidē balstītās mācībās un mācību praksēs uzņēmumos” Nr.8.5.1.0/16/I/001 ietvaros.